sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kokeillaanpas täällä....

No päädyin minäkin tänne tuon Vuodatuksen jälkeen kun harmittaa niin vietävästi nuo menetetyt kuvat ja kun minähän poistin ne sitten omista kansioistakin ja osaa ei siis löydy mistään mutta opettelenpa nyt minäkin täällä sitten tätä kautta bloggailemaan =)
Yritänpäs kuvaa nyt tänne laitella saa sitten nähdä kuinka käy....
No taisinpa saada laitettua tämän minun jättiruusuni tännekin,tämähän on tehty myös suodatinpaperista,tämä menikin tilaustyönä rippiruusuksi.
Muutama kuva takapihan/terassin kukkaloistosta tältä kesältä,kovin vain on sadekuurot ja kylmät ilmat verottaneet ruusujen kukintaa ja kirvat ovat juhlineet.Salaisena aseena niitä vastaanhan olenkin käyttänyt mäntysuopa/fairy/ruokaöljyvesiseosta ja sinne on menneet kirvat ja muurahaiset menojaan =)Olihan meillä taas häätkin reilu viikko sitten kun vanhin poika asteli avioliiton satamaan ja sinnepä tekaisin sitten taasen hääkakut. Kakut ovat mansikkajogurttimoussekakkuja,koristeena itsetehdyt ruusut,tuoretta mansikkaa ja tuon perushääparin koristelin liimaamalla kukkalankaan kangasruusuja ja hopeahelmiä.
Olisihan niitä kuvia käsitöistäkin mutta ne asustelee viellä pojan koneella väliaikaisesti kun meidän vanha kone sanoi kesän alussa työsopimuksen irti ja kuvat siirrettiin sinne talteen. No onneksi kohta saamme kuvat kotiin ja sitten päivitelläänkin niitä. Nyt taidan vain katsoa että kun julkaise kohtaa klikkaan niin kuinka käy ja sitten onkin suurin työ löytää viellä tänne takaisinkin =)
Mutta nyt vain kaikille jotka tänne löytää AURINKOISIA kesäpäiviä toivottelen!  

4 kommenttia:

 1. Tulin heti kurkkaamaan. Onnea uuteen blogiin. Ja onnea tuorelle anopillekin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvin onnistuit vaik paljon sult täält viel puuttukin :) huomasikkos että saisit norsunkin taustakuvaksi? ;) hihi..

  itte päätin kans alkaa kamppailla näillä aalloilla- kutakuinki viel alussa ollaan mut eiköhän se tästä :)

  en nyt oo ihan varma tuleeko mun sivut ton nimen mukana joten tässä tää: http://miimuskankoti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat ja tyylikkäät hääkakut.
  Paljon onnea uudelle blogille:-)

  VastaaPoista
 4. Voi sairaalassa !!!
  Paljon paranemishaleja sinulle ja jaksamista myös !!!

  VastaaPoista