torstai 23. elokuuta 2012

SÄNGYNPEITON ALKUA JA MUMMUN   MUSSUKOITA

No aloitetaanpa Prinsessahymyllä eli kyseessähän mummin ja papan pikku Prinsessa Isabella

Ja sitten heti perään toinen mummin ja papan mössykkä eli Ekkuli vekkuli eli Veeti jolla tanssi on nyt yes ja tässäkin veivaa veivaa... =)
 Nämä kaksi ilopilleriä käväisivät keskiviikkona yllättämässä papan synttäreillä ihan itse tehdyillä korteilla ja voi kuinka molemmat olivatkaan iloisia kun niiiiin kovasti kehuttiin heidän taitoaan.

No pakkohan minun on tänne laittaa tämä minun käsityön alkunikin kuvattuna ettei nyt kaikki luule että puhun vain tekeväni jotain mutta kuvia ei tule =) eli tässä työn alla minulla tällä hetkellä...

parisängynpeitto neuloen...

 ja siitä lähikuvaa. Mallin ja idean vinkkiä nappasin aikoinaan,vielä kun vuodatus toimi kunnolla/paremmin
http://annelinkasityot.blogspot.fi/ blogista ja hiukan sitä mallia muuntelin ettn ihan suoraan kopioinut =).
Enää 4 kaistaletta olisi tehtävä ja reunat ja sitten unelman pehmeä peitto olisi valmis. Lankana käytän Anttilan Minni-lankaa (halpaa ja tosi ihanan pehmeä ja hyvä neuloa). No tyynythän siihen täytyy kanssa sitten tehdä ja jos oikein innostun niin saatanpa eräälle mökille tehdä myös kun juuri äsken tarjottiin pitkälle vuokralle mummonmökkiä piilopirtiksi meille metelin keskellä eläjille.

Tulee vain nyt pikkuinen tauko tuossa neulomisessa,tai no taukoa ei tule vaan harvemmin pääsee soffan nurkkaan istumaan ja rentoutumaan puikkojen pariin kun nyt on muuttohommelit kiivaimmillaan ja sitten onkin 13pv minulla se abdinoplastia-leikkaus josta kerroin tuossa minun laihdutusblogissani. Mutta sitten onkin pitkä sairasloma jolloin ollaan vain ja sitten varmaan tulee muutamatkin villasukat taas tekaistua ja ihan tarpeeseen niin kylmää nyt onkin.
No lankoja löytyy kun taas pakatessa niitä löytyy sieltä ja täältä ja yllätys on aina kiva kun huomaa että ai,minulla on tällaistäkin. Kankaitakin jopa 2 säkillistä sain aikaiseksi =).Ja vuosi sitten myinkin niitä samanmoisen märrän mutta kun aina löytyy ihania joka pakko ostaa....
Nyt pikku päivitys ja taas voin hyvillä mielin mennä ja laittaa muutaman laatikollisen tavaraa kasaan ja yrittää saada pysyttyä pystyssä tässä kaaoksessa =)

SYKSYISEN KIRPEÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE 
ja KIITOS kommenteista ja lisää aina kiva saada @->- >-

3 kommenttia:

  1. No tuo peittohan onkin jo hyvässä mallissa. Pian se on valmis.
    Söpöjä nuo mussukat.

    ps. sun linkki ei aukene suoraan :((

    VastaaPoista
  2. Koskas seipu saa jälleen päivitettyä? ;)

    VastaaPoista